top of page
394730725_2182107032162983_4808083181268040723_n.jpg

 TRANSFOMRATION RETREAT 10 mars 2024

TRANSFORMATION RETREAT

GOTHENBURG 10 MARS 2024

Vi uppdaterar transformationsretreaten och har ändrat den till en endagsaktivitet, så priserna och programmet har förändrats. Det kostar nu 1111 kr. Under dagen kommer vi att ändra texten och komma ihåg att Transformations Breathworks är i fokus, att släppa taget om sig själv, att bemästra och inre healing.


Gå enligt din egen takt och förnya din energi och medvetenhet om dig själv med en fantastisk Transformations Retreat.

Earthly Life School LILLA KVARNBYN GÖTAFORSLIDEN HOS POWERFUL LIVING

Ge dig ut på en inre resa av djup transformation, där du kommer att utforska ditt inre för att läka långvariga trauman och släppa taget om det som stressar dig. En väg till förnyad energi. Vår transformerande reträtt, med Transformation Breathworks, erbjuder ett unikt tillvägagångssätt för att hantera trauma och tunga bördor på en djup nivå genom tyst terapi och användning av röst. Släpp, skaka och dansa medan du detoxar med näringsrika alkaliska livsmedel, inklusive frukt, te och nötter. Upplev cellulär kodning, andningsyoga och landa enkelt in i flödet. Fördjupa dig i ett Gongbad och meditation för en holistisk helande upplevelse. Gå med oss för en fängslande reträtt som går bortom ord, och bjuder in dig att släppa taget och omfamna din inre transformation. Anayah kommer att ge vägledning, och med assistans från Samson kommer en helande cirkel att hållas.

IMG_0599.jpg
anayah dans.jpg

Pris: 1111 SEK

Ge dig ut på en transformerande resa med oss, där fördelarna med Breathworks frambringar healing och traumalindring genom den djupa praktiken med medveten andning. Denna 1 dags  rerteaterbjuder en unik möjlighet att utforska djupen av ditt väsen och släppa de tunga bördor som hindrar din framgång.

Upplev kraften i Breathworks, en metod som går bortom traditionell terapi och tar tillvara på de terapeutiska fördelarna med medveten andning. Vi skapar en plats för djupgående helande och självupptäckt, vilket gör att andningen blir ett verktyg för transformation, låser upp dolda trauman och främjar övergripande välbefinnande.

Gå med oss ​​och grip dagen, omfamna visdomen som du fått från livets utmaningar och förvandla motgång till styrka. Öppna ditt hjärta för kärlek, acceptans och den autentiska uttrycket av din sanna själv. Våga kliva in i det heliga rummet med Anayah, där äkthet och självupptäckt banar vägen till en högre version av dig själv, nå även det undermedvetna sinnet. Släpp taget om fast energi och känslor, låt monkey mind lugna ner sig, och se hur egot försvinner för att avslöja kraften i det undermedvetna sinnet där rensningen sker.

380749418_3623306411238886_5855923445592580638_n.jpg

TRANSFORMATION. RELEASE ALL PAST PATTERNS BY POWERFUL BREATHWORKS AND BY LOOKING AND REFLECTION

EARTHLY LIFE SCHOOL 

6874D772-231D-4B09-86FF-66F6EADD6A5E.PNG

CHECK OUT OUR OTHER RETRETAS FOR 2024

°TRANSFORMATION RETREAT 9-10 MARS GÖTEBORG

°RELAXATION RETREAT MALAGA 15-21 APRIL SPANIEN

°OKTOBER RETREAT (KOMMER UPP).

CHECK OUT OUR COMING WORSHOPS AND CLASSES ASWELL.

396598549_3550268805227855_1292645012879012385_n.jpg

TRANSFORMATION RETREAT

GOTHENBURG 10 MARS 2024

Genom breathworks, Kundalini yoga och detox mat, alkalisk mat. Renas din kropp, sinne och anpassar till din själ, till den du är. Den här retreateb är en transformerande upplevelse där du släpper det gamla för att välkomna det nya. Ny energi omfamnas, gamla trauman avlägsnas.

 

Vi jordar med frukt, nötter, smoothies, te. Och vi gör en förberedelse cirka 1-2 dagar innan retreaten för en kraftfullare transformation där du verkligen kan läsa av se dig själv på ett annat sätt.

Ny transformerande breathwork retreat med Kundalini yoga, meditation, reflektion, röst och ljud genom kropp, cellkod, läk dig själv genom KI-energi, kraftfulla andningstekniker. 1 dag  foksuerar  vi på våra lungor, välbefinnande och att släppa taget samtidigt som vi omprogrammerar våra sinnen från negativitet. Det är en dynamisk och potent retreat där läkning äger rum, fördjupar din koppling med dig själv och bjuder in till ny energi. Att släppa taget är en central del av denna upplevelse.

Vårt fokus är på ren och vit tantrisk energi, själkärlek och inre läkning på djup nivå.

Innan retreaten förbereder vi kroppen med lite detox och en enkel tarmrening. Det rekommenderas att äta lätt 1-2 dagar före retreat. Anayah kommer att guida två transformerande breathwork-sessioner där du når djupa inre tillstånd och släpper kontrollen och traumas och rensar det undermedvetna. Vi kommer att vara med dig hela vägen och finns där för att erbjuda stöd och hjälp av våra assistenter.  Som sagt det är viktigt att inte ha a en full mage under breathwork, så vi äter väldigt lite i förväg. Till exempel kan du äta en banan och en kopp te innan Transformation Breathworks för att få bästa resultat.

Cost: 1111 kr Book your spot now!

Om du står inför ekonomiska utmaningar, kontakta oss gärna. Du kan också välja delbetalning eller få en reducerad avgift genom att bidra till reträtten Seva Service. Vi har 1-2 platser tillgängliga för det, och 1-2 platser för dem som verkligen behöver återhämtning och inte har energi att bidra med. Tveka inte att kontakta oss! Vi älskar verkligen att hjälpa människor i deras återhämtningsresa, särskilt under utmanande tider. Denna retreat passar alla nivåer och låter dig fortskrida i din egen takt.

RETREAT Info The program is dynamic, adjusting to the group and its needs.

10 mars2024

Ta med dig vita kläder om du kan och kläder som är bekväma.

Ät inte på morgonen.

 

Om du tar mediciner, ät bara lite och låt oss veta din hälsosituation. Kontakta oss om du har några frågor.

Vi börjar runt kl. 9.00 - 19.00.

Vi inleder med en delningssession där vi navigerar genom reträtten program och sätter avsikter. Ta med penna och papper för reflektion och att släppa taget. Engagera dig i skakning och fri dans för att värma upp kroppen inför breathworks. Cirkel för avsikt, släpp taget. Efter tar vi en kort paus för personlig tid, te och förberedelse, innan vi fördjupar oss i transformations-andning, ackompanjerad av gongens vibrationer under hela reträtten.

Efter andningsarbetet har vi lunch med frukt-smoothies, frukter, nötter och te.

Retreaten fokuserar på att bemästra sig själv och kunna se dig själv och dina mönster, känna igen även de små subtila känslorna för att komma in i en känsla av djup tillfredsställelse och en djup rensningsprocess. Därefter sjunker vi in i tystnad, reflekterar över vad som händer inom oss, och tar lite vila.

Cellkod och vi får verktyg att arbeta med KI-ENERGI. Dagen avslutas med gott om tid för reflektion och integration. Vi avslutar med meditation och cirkelhälsa med Samson.

BOKNINGSINFO!

 

POLICY:

BOKNING: Boka genom att registrera dig hos Anayah Roots Norlin på contact@earthlylifeschool eller fyll i vårt förfrågningsformulär. En registreringsavgift på 500 SEK krävs för att garantera din plats. Betalningsinformation skickas via e-post. En bokningsavgift på 500 SEK måste betalas för att säkra din plats och återbetalas inte, eller betala hela beloppet på 1111 SEK där 500 kr fortfarande behålls. Detta täcker administrativa kostnader. ​

 

ANMÄL DIG & BETALA: Bokning sker genom Swish: 123 104 00 96 eller fakturering eller på vår webbplats, kontrollera vår webbutik. Betalning till Anayah görs separat genom Swish/Stripe, Paypal eller fakturering. Vi har ett FA Skatteintyg.

MER INFO: Ytterligare information om betalningsinformation skickas via e-post från Anayah på Earthly Life School. Avbetalningar är helt möjliga. Kontakta oss för att ordna flera avbetalningar baserat på din situation. Det finns inget boende på denna retreat och måltider ingår i priset. Kvitto eller faktura tillhandahålls. Retreaten kan också dras av som en hälsoresa. Använd ditt friskvårdsbidrag.

AVBOKNINGSPOLICY: Vid avbokning en månad innan är en återbetalning på 50% tillämplig. Inga avbokningar accepteras inom en vecka, förutom med ett giltigt läkarintyg, i vilket fall du kan överföras till en annan workshop. Eftersom vi investerar en betydande mängd tid och ansträngning i vårt arbete anser vi att denna policy är rättvis för alla inblandade. Vid sjukdom krävs ett nytt läkarintyg 30 dagar innan retreaten för en återbetalning på 85%, då vi måste säkerställa att våra kostnader täcks.

HÄLSO TILLSTÅND: Vi kommer att ställa frågor om din hälsotillstånd, och det är viktigt att du svarar ärligt. Vi tar inte ansvar; detta är en säker terapi, och det är mycket viktigt att du är ärlig. Gravida personer, personer med nyligen opererat hjärta eller pacemaker kan inte delta i detta. Om du har något av dessa tillstånd kan vi erbjuda privat vägledning och alternativa övningar för transformation, och gradvis arbeta mot målet.

HUR DU KOMMER DIT: Bil till Mölndal eller Spårvagn. Uber eller Bolt.  ​

 

NOLLTOLERANS: Vi tillämpar en nolltoleranspolicy för våld, både verbalt och fysiskt, i enlighet med yogiska principer (Ahimsa). Deltagande i våld kräver att gästerna lämnar utan återbetalning.

OLIKA BETALNINGAR I VÅR WEBBUTIK!

Our RETREAT Services

377297187_349331234340808_8186180825344283904_n.jpg

1

BOOK ANAYAH FOR  A PRIVATE SESSION

Book Anayah for a breathwork session online. We are in the process of setting up links so sessions can be held on Zoom or WhatsApp. Currently, we haven't scheduled sessions yet, but we will have a booking system available soon on our website. For now, please contact us at contact@earthlylifeschool.com.

2

TRANSFORMATION WORKSHOP

 

After the retreat, join our workshops for those in need of more transformational breathwork. We understand how many sessions we may need as we go through the breathwork. Your body, soul, and mind know. We will hold transformational breathwork sessions once a month in Mölndal.

SE OUR SCHEDULE. Click below...

3

REALXATION RETREAT MALAGA  15- 21 APRIL 2024

Relaxation up in the mountains, with a fantastic view, pool, mountains all around, and a winding road down the hill, the sea down there for swimming. Walking distance to Nerja. Morning Yoga, Biodanza, a fresh blend of alkaline & raw food vegetarian/vegan meals. Breathworks and painting/sketch workshop. See what's included, click here. (under update)"

400218219_305607698957438_7398017005465723956_n.jpg

SPOT:
Götaforsliden 15 
Powerful Living Locals in
Mölndal, Gothenburg,Swe.

There is no accomindation. If you need help find a hostel. Contact us.

° Klä dig bekvämt, helst i vitt, men det är inte obligatoriskt. Prioritera dock bekvämlighet och överväg att ta med något lite varmare för sessionerna.

° Ta med en penna och papper.

° Undvik att äta på morgonen.

° Börja med en 1-2 dagars renande detox eller 1 vecka före reträtten, titta på breathworks-videor för att förbättra din lungkapacitet.

Observera: Gravida personer och de som nyligen har genomgått hjärtkirurgi bör inte delta.

.

anayah 3.jpg

The main teacher and organizer, specializing in sound healing, transformation coaching, yoga, and detox.

Anayah

Anayah Roots Levi (Norlin) - Yoga & Sound Healing Teacher, Spiritual Guide, and Breathwork Coach. Musician & Artist, Multiskilled since childhood. It has always been a journey of creativity and spirituality, which I developed in various forms. Anayah is one off the  founder at Earthly Life School.

My journey in the world of movement began at the age of 3, dancing until I was 20, with three years in a dance school and an additional year focused on music. Currently, I freelance in yoga, sound/music art, and music.

With over 2000 hours of experience, I specialize in Sound Healing Gong Bath and conduct sessions regularly, playing 10 times a week. I work with private clients for trauma release and coach individuals on both ends of the health spectrum, from the sick to the healthy, with a focus on trauma release through breathwork and inner healing.

My educational background includes:

 • Breathwork Coach (2019-2024)

 • Breath Master

 • Woman Holistic Health (2018)

 • Tantra, Hatha Yoga (2003, Kho Phangan)

 • Kashish Yoga 200h (Mixed styles: Hatha, Yin, Vinyasa, Ashtanga)

 • Rootlight Kundalini Yoga (Kundalini Level 1, 2019)

I have extensive experience working as a transformation coach and have also undergone training in Tai Chi (2018) and Shaolin (2022).

My lifestyle aligns with alkaline principles.

As an artist, I've toured both nationally and internationally, focusing on music and relase album and vinyls works as international artist. Additionally, I conduct workshops and deepn on trauma release through transformation breathwork.

I've had the privilege of learning from notable teachers such as Shi Heng Yi, Satay Ji, Gurudass Kaur Khalsa, and Brian Kelly.

samson 1 retuscherad copy.png

Healer will play a supportive role at the retreat, offering assistance and conducting healing sessions to provide valuable support throughout the event.

Samson

 1. Samson is passionate about supporting people on their spiritual journey. His own spiritual adventure began in 2013 when he decided to undergo reiki training. The following year, he continued his studies and trained as a medium. In 2014, he finally certified as an Angelic Reiki Healer. During his time with us, he leads Healing Circle sessions in a group and can also provide private healing treatments/sessions, where he often shares images, symbols, and messages.

 2. During the meditation, Samson channels healing to each one of you. The healing increases your energy flow and circulation while releasing blockages, supporting the mind in recovery. It creates a deep sense of relaxation and well-being. The healing is tailored to strengthen your inner healing work, a beautiful and transformative process for your unique soul. Here, you can release the pressure to perform and simply allow yourself to receive the healing.

 3. Lie comfortably on the mat and receive healing from Samson. The healing enters and heals whatever needs healing in the body, whether it's at the cellular level, physical, energetic, or spiritual. What you need will come to you.

 4. A bit of information about me: I am an intuitive healer with the ability to see and feel energies and interpret symbols. During the meditation, I provide healing to each one of you. The healing increases energy flow and circulation while releasing blockages, supporting the mind in recovery. It creates a deep sense of relaxation and well-being. The healing is tailored to you and your unique situation. Here, you can release the pressure to perform and simply allow yourself to receive the healing.

I juli 2023 deltog jag i Anayahs 2-dagars Transformational Breathwork-workshop och jag kan varmt rekommendera den som en startpunkt för nya början. Under workshopen gick vi igenom negativa tankemönster i våra sinnen och arbetade med att helande vårt inre barn. Upplevelsen var både fysiskt och emotionellt utmanande, men i den intima atmosfär som Anayah och de andra guiderna skapade kände jag mig helt trygg.

Jag uppskattade särskilt de sensoriska upplevelserna - från salviarening till de helande ljuden från gonger och möjligheten att uttrycka våra känslor genom dans.

Anayah förberedde underbar rå mat åt oss, inklusive frön, frukter, chia-puddingar och smoothies. Förvånansvärt nog kände jag mig inte lika hungrig som vanligt även dagar efter workshopen - maten var närande och mättande.

Efter att ha avslutat kursen märkte jag direkt en förändring i mina känslor. Känslor av sorg verkade försvinna och ersattes av en ny känsla av trygghet och självmedkänsla. Genom Eckhart Tolles ögon kan man säga att smärtkroppen upplöstes. Jag observerade också en ökning av mental lätthet, vilket översattes till fysisk flexibilitet under min Ashtanga yoga-praktik.

Workshopen hjälpte mig att adressera tidigare (barndoms-) och nuvarande mentala hinder och utrustade mig med värdefulla verktyg att använda i min dagliga tillvaro. Anayah rekommenderade andningstekniker för daglig träning, vilket jag fann oerhört

givande. Sammantaget var det en djupt positiv upplevelse. Tack, Barbora K

Alexa Young, CA

OUR SERVICES 2024. Find out more...

Exceeds your expectations."

BREATH & LET GO. ARE YOU READY FOR YOU!

WINTER RETREAT  2024

COMING UP SOON DATES!

ACCOMINDATIONS PACKAGE 2X RETREATS

Get in Touch

Eketrägatan 1

Gothenburg Sweden

+46 7376 44335

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page